Sfaturi de la Forfecila

 

Cu copiii la Salonul de coafură

Mulți părinți se tem să-și ducă copiii la un salon de coafură pentru ca de multe ori copiii pot avea probleme cu tunsul si stilizare părului. Din acest motiv părintii iși tund copiii acasă. Saloanele ar trebui folosite pentru stiliștii lor atât de către fetițe cât și de către băieți. Dorind să copieze stilul favoriților lor, copiii se vor simți ca niște mici vedete în timpul vizitei la salon.

 

Când să utilizăm un salon

Părinții iși pot tunde bebelușii încă de la o vârstă fragedă. Înconjurați de jucării și cu experiența angajaților noștri dorim ca tunsul copilului tău să fie o experiență cât mai plăcută atât pentru tine cât și pentru el încă de la prima vizită.

Copiii trebuiesc adusi la saloane specializate pentru mult diferitele tunsori asigurate de silistii nostri, iar din când in când pentru styling pentru evenimente speciale ca petrecerile si aniversările. Aranjarea părului înainte de astfel de evenimente îi va face să se simtă speciali, vor avea mai multă încredere și experiența va deveni de neuitat.

 

Sfaturi pentru vizitele la salon

Faceți ca vizita să fie ca o răsplată pentru faptele bune ale micutului tau . Categoric alegeți un salon pentru copii atunci când este posibil, iar daca nu se poate cel puțin asiguraț-ivă că stilistul se pricepe să interacționeze cu copiii și are răbdarea necesară.

Lăudați copiii mai mici pentru un comportament adecvat la salon și răsplătiții cu o acadea sau altceva.

Incercați să faceți o rutină din vizitele la salon inca din copilarie astfel ca la adolescenta aceasta sa devina o obisnuinta.

 

Învață copilul tău despre îngrijirea părului de la o vârstă fragedă

Ca părinți avem o bună oportunitate să ne educăm copiii de la o vârstă fragedă să folosească metode corecte de îngrijire a părului, iar acestea să devină procese normale pentru viitor. Copiii care au fost învățați de mici să aibă grijă de părul lor au mai multă încredere în ei, având șanse mari să se integreze mai bine în societate.

 

Vizitati-ne si pe   

Termeni si conditii generale

© Kids Hairstyles, 2011